Nie ma takiej możliwości. Wprowadziliśmy twardą zasadę, że rezerwacji w aplikacji mogą dokonywać wyłącznie zarejestrowani użytkownicy. To potężne zabezpieczenie całkowicie eliminuje ryzyko niepożądanego blokowania Twojego kalendarza przez boty lub anonimowe osoby.
